Renovate your curry with our Secret Curry Masala Recipe, taking your dishes to odd innovations. This blend increases flavor like never before. Watch the video for special tips and techniques to make your curry the most aromatic and delicious you've ever cooked.
Ingredients:
Whole Coriander/Sabat Dhanya (ثابت دھنیا): 5 Table Spoons
Fennel Seeds/Saunf (سونف): 5 Table Spoons
Cumin Seeds/Zeera (ثابت زیرہ): 5 Table Spoons
Black Pepper (Whole)/Sabat Kali Mirch (کالی مرچ ثابت): 1 Table Spoon
Whole Red Chili/Sabat Surkh Mirch (ثابت سرخ مرچ): 7~8X
Procedure:
1. Quantity of spices can be adjusted as per taste
ضرورت کے مطابق مصلحوں کی مقدار کم یا زیادہ کی جا سکتی ہے
2. Dry roast the whole spices on low flame
تمام مصالحوں کو ہلکی آنچ پر خشک بھون لیں
3. In five minutes colour & smell of spices is changed
پانچ منٹ میں مصالحوں کا رنگ اور خوشبو بدل گئی ہے
4. Off the flame and let the spices to become normal
اب چولہا بند کر کے مصالحوں کو ٹھنڈا ہونے دیں
5. When become normal grind them fine
جب ٹھنڈے ہو جائیں تو باریک پیس لیں
6. Preserve it in dry air tight jar for longer use
خشک ہوا بند برتن میں لمبے عرصے تک استعمال کرنے کے لیے محفوظ کر لیں
For Video Click the link Below:-
Comments
Post a Comment